Curatare tapiterie auto Cluj la spalatorie self service

Aspirator cu injectie-extractie

Pentru ca masina ta sa aiba un interior impecabil, poti folosi aspiratorul cu injectie-extractie. Acesta functioneaza pe baza unui sistem ingenios, care introduce solutie de curatare in tapiterie si apoi o aspira impreuna cu murdaria. Chiar si cele mai incapatanate pete vor disparea.

Folosirea zilnica a masinii poate duce la acumularea de murdarie si praf in tapiserie, mai ales in zonele de contact frecvent, precum scaunele soferului si pasagerului.

Un snack sau o bautura varsata accidental in masina poate lasa pete dificil de indepartat si mirosuri persistente in tapiserie. Intrarea si iesirea din masina in zile ploioase sau noroioase poate duce la transferul de noroi si murdarie pe tapiserie, mai ales pe covorasele de la usi.

spalare tapiterie auto cluj napoca

Apoi fumatul in interiorul masinii poate lasa un miros persistent de tutun si poate pata tapiseria cu reziduuri de cenusa si gudron. Iar daca ai animale de companie sau te deplasezi frecvent cu copiii, este posibil ca tapiteria masinii sa se murdareasca de amprente, urme, varsaturi sau alte lichide.

Indiferent de situatie, poti veni acum pentru curatare tapiterie auto Cluj, in regim self service. Ai la dispozitie un aspirator special care te ajuta sa elimini rapid si fara efort toate aceste pete inestetice si care pot patrunde in interior si sa creeze un miros greu, neplacut. Nu mai astepta, ci treci acum pe la spalatorie auto pentru curatate interioara si exterioara.

Spune adio asteptarii la coada pentru o spalare mediocra

Scopul nostru la Tip Top Wash este sa va oferim cea mai buna experienta de curatare auto. Iar pentru asta am investit in dotari premium, care scurteaza si eficientizeaza intregul proces de curatare interior – exterior. Astfel, economisiti nu doar timp, ci si bani, iar la final puteti conduce mai departe o masina curata.

curatare

Avantajele spalatoriei Tip TOP Wash

  • Spuma activa
  • Perie cu spuma
  • Clatire cu presiune
  • Clatire cu apa osmozata
  • Ceara lichida
  • Aspirator cu injectie-extractie
Te asteptam sa fi urmatorul nostru client.

Leave Your Comment