Despre Noi

Anul 2003 a reprezentat anul în care Spălătoria Auto Tip Top și-a deschis porțile. Deschiderea unei spălătorii auto a pornit de la o idee simplă, aceea că orice investiție trebuie protejată și îngrijită.

De peste 16 ani oferim clienților noștri servicii de spălare și cosmetizare auto. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii de spălare și cosmetizare auto din Cluj-Napoca, și noi credem că reușim! Vă așteptăm să vă convingeți!

Cui ne adresăm ?

Serviciile pe care le oferim sunt accesibile tuturor deținătorilor de vehicule auto.

Persoanele juridice reprezintă un segment important în activitatea noastră. Relația cu persoanele juridice se desfășoară pe baza încheierii unui contract avantajos pentru ambele părți. Dar asta nu e tot, pentru persoanele fizice avem pregătite vouchere și reduceri semnificative.

Un lucru important de menționat este faptul că spălătoria Tip Top este autorizată de Direcția Sanitar Veterinară și Sanepid pentru a efectua servicii de dezinfecție auto pentru autovehiculele care transporta alimente.

Ce vă oferim ?

Spălătoria Tip Top deține 5 boxe de spălare, dotate fiecare cu jet de înaltă presiune profesional și cu aspiratoare profesionale puternice. Implementarea unui sistem de încălzire performant asigură funcționarea în condiții optime și în anotimpul rece. Produsele pe care le folosim în activitatea noastră sunt din gama Flowey, importate din Luxemburg de către furnizorii noștri. Acestea sunt profesionale, ecologice şi biodegradabile. Activitatea se desfășoară în condiții de siguranță, fiind supravegheată non-stop de 16 camere de supraveghere.

În plus, oferim și o garanție unică. Dacă plouă în 24 de ore de la spălarea exterioară a mașinii, primești din partea noastră un jet de apă gratuit pentru a menține mașina curată. Scopul nostru este să aveți o mașină ca nouă !

Vrei să faci o Rezervare Online ?

Rezervă-ți o ședință de spălare auto și cosmetizare pentru mașina ta acum! Uită de statul la coadă.

Rezervă Acum !

Cu ce ne diferențiem de concurență ?

Dorim să oferim clienților noștri o experiență plăcută în timpul spălării mașinii. De aceea…

Pentru ca timpul e cea mai importanata resursa, am investit in organizare si tehnologie pentru a putea oferi clientilor posibilitatea programarii in timp real a spalarii. Cu ajutorul modului de programare si a aplicatiei mobile de pe playstore sau Appstore va puteti programa*spalatul masinii. Astfel timpul pierdut cu statul la coada il veti putea folosi in alte activitati placute.

Pe timpul spalarii puteti opta sa lasati masina in grija noastra. O vom prelua, o vom spala cu simt de raspundere si o vom parca in siguranta. Toate acestea sunt posibile prin introducerea serviciului*de valet parking. *serviciu cu taxa

La recepție vă stă la dispoziție un aparat de cafea Lavazza, ce oferă garanția unei cafele de o calitate deosebită, preferata italienilor.

Dacă bateria telefonului se descarcă în cel mai nepotrivit moment, Tip Top vă pune la dispoziție încărcătoare pentru orice tip de telefon pentru a rezolva problema.

Dacă vreți să vă verificați e-mail-ul sau să citiți ultimele știri cât timp așteptați să fie spălată mașina, la Tip Top beneficiați de Wi-Fi gratuit cu Internet de mare viteză, prin fibră optică.

Dacă doriți să valorificați timpul de așteptare necesar spălării, vă puteți lăsa cu încredere mașina personalului de la recepție și puteți merge să vă faceți cumpărăturile necesare la magazinul Lidl sau în Piața Mărăști, ambele aflate la în imediata apropiere.

Ne place să fim diferiți, și din acest motiv oferim o garanție unică în Cluj! Dacă plouă în 24 de ore de la spălarea exterioară a mașinii, primești din partea noastră un jet de apă gratuit, pentru a menține mașina curată. Scopul nostru este să aveți o mașină ca nouă!

Ce vă oferim ?

Plata serviciilor se poate face cash, prin bancă cu ordin de plată sau cu cardul la POS-ul din dotare.

Suntem singura spălătorie auto din Cluj unde puteți primi puncte de loialitate Star la plata cu cardul, în programul de loializare al Băncii Transilvania.

Pentru sumele mai mari (cele pentru cosmetizarea auto) se poate opta pentru plata în rate, tot prin intermediul programul Star al Băncii Transilvania.

Unde ne găsiți ?

Spălătoria Auto este situată strategic în zona centrală a orașului Cluj-Napoca, la poarta cartierului Mărăști, lângă Biserica Sfântu Petru.