Tip TOP Wash

Despre noi

Povestea spalatoriei auto Tip TOP Wash incepe in anul 2003, in Cluj-Napoca. Inca de la inceput, accentul a fost pus pe grija fata de clienti si pe gradul de multumire al acestora. De aceea, s-au folosit chiar de la infiintare echipamente pentru spalare cat mai moderne si eficiente.

Intotdeauna ne-am straduit sa oferim clientilor cele mai bune servicii de spalare si cosmetizare auto din Cluj-Napoca si feedback-ul primit confirma acest lucru. Fiecare nou client este extrem de incantat de spalatoria noastra si ne recomanda chiar si cunoscutilor.

Tip TOP Wash

despre

Fondat in
2003

Cu ce ne diferențiem de concurență?

Avand in vedere gandul de la care a pornit ideea spalatoriei self service Tip TOP Wash, putem spune ca ne diferentiem de concurenta nu doar prin echipamentele moderne si eficiente, ci si prin faptul ca punem clientii pe primul loc.

Facem tot ceea ce este posibil ca timpul de asteptare sa fie cat mai mic, chiar si in perioadele de varf. De asemenea, oferim si bonusuri la incarcarea cardului TipTopWash, astfel ca periodic vei observa ca la anumite sume, vei primi o surpriza din partea noastra, pentru a-ti spala masina.

La spalatoria Tip TOP Wash beneficiezi si de Wi-Fi gratuit, cu internet de mare viteza. Astfel, in cele cateva minute cat vei astepta (daca se va intampla acest lucru) poti citi stirile sau poti trimite un email.

Preturi imbatabile Intrucat dorim sa multumim fiecare client, preturile serviciilor Tip TOP Wash sunt imbatabile. Astfel, iti vei putea spala masina cu mai putin de 30 de lei, daca optezi pentru toate serviciile, inclusiv ceara si apa osmozata. Vino la Tip TOP Wash si convinge-te de avantajele oferite de spalatoria noastra self service!

Testimoniale

Ce spun clienții nostri?