avantaje spalatorie Spalatorie Auto

Avantaje spalatorie Self Service – Tip TOP Wash

Locuiesti in Cluj-Napoca si vrei sa iti speli masina, dar nu stii unde poti beneficia de servicii foarte bune? In cazul acesta, ai putea sa dai o sansa spalatoriilor auto self service. Poti alege Tip TOP Self Car Wash, unde iti vei putea spala masina in scurt timp, fix asa cum iti place. Iti prezentam in cele ce urmeaza avantajele spalatoriei Tip Top Self Car Wash.

  • Aspirator cu injectie-extractie

Nu doar spalarea exterioara a masinii este importanta, ci si cea interioara. Astfel, daca ai pete dificile in interior, mai ales pe tapiterie, poti sa scapi de ele folosind aspiratorul cu injectie-extractie disponibil la Tip Top Wash.

Acesta reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru intretinerea si curatenia tapiteriei auto, fiind un ajutor de neegalat in eliminarea celor mai dificile pete. Cum functioneaza un astfel de aspirator? Pulverizeaza o solutie de curatare sub presiune in tesatura, iar apoi extrage lichidul impreuna cu murdaria dizolvata, ceea ce il face extrem de eficient.

avantaje spalatorie

Astfel, aspiratorul acesta, spre deosebire de metodele traditionale de curatare, ajunge la murdaria incrustata adanc in fibrele tapiteriei, asigurand o curatenie impecabila. In plus, este extrem de eficace in indepartarea petelor dificile, precum cele de cafea, vin, noroi sau chiar lapte, in cazul masinilor de familie, restaurand aspectul original al tapiteriei fara a deteriora tesaturile.

Aspiratorul cu injectie extractie are si capacitatea de a elimina alergenii si mirosurile neplacute. Prin extragerea eficienta a particulelor si lichidelor, aspiratorul cu injectie-extractie nu doar ca indeparteaza murdaria si petele, dar si alergenii, cum ar fi acarienii si polenul, imbunatatind calitatea aerului din interiorul autovehiculului.

  • Produse speciale pentru curatarea masinii

De mentionat si faptul ca aspiratoarele de la spalatoria self service Tip TOP Wash sunt dotate cu automate pentru servetele, astfel incat curatenia sa fie mai usoara, chiar daca nu ai adus produse de acasa. Vei mai gasi si cu solutii speciale pentru geamuri si bord, solutii cu parfum neutralizant floral, dar si solutii care sa redea frumusetea cauciucurilor si a bordului.

Vei avea la dispozitie si ceara auto premium, alegerea ideala pentru toti cei care doresc sa protejeze caroseria masinii si sa-i ofere un aspect stralucitor pe termen lung. Formulata din ingrediente de inalta calitate, aceasta ceara creeaza un strat protector lucios peste vopseaua autoturismului, ceea ce nu va permite prafului sa adere la suprafata caroseriei.

Astfel, murdaria, praful si alte reziduuri se vor depune cu mai mare dificultate, mentinand masina curata pentru mai mult timp. Utilizarea regulata a acestui tip de ceara de masina ajuta si la prevenirea coroziunii.

  • Timp de asteptare scazut

Stim ca timpul este foarte important pentru fiecare persoana. De aceea, la Tip TOP Wash, dorim sa oferim tuturor clientilor posibilitatea de a-si spala masina intr-un timp cat mai scurt. Astfel, asiguram un numar suficient de statii de spalare, iar din calculele noastre, chiar si in perioadele foarte aglomerate, timpul maxim de asteptare este de 12 minute.

Ne dorim sa mentinem standarde ridicate de satisfactie a clientilor, astfel ca timpul necesar pentru a beneficia de o spalare completa si detaliata a masinii nu iti va ocupa prea mult dintr-o zi, care oricum este in general aglomerata.

Promotii de nerefuzat

Avem periodic promotii de nerefuzat, astfel ca vei avea de castigat daca vei veni la Tip TOP Wash pentru a-ti spala masina. In acest moment, avem o promotie valabila la alimentarea cardului Tip TOP Wash.

Daca incarci cardul cu 100 lei, vei primi bonus 50 lei. Daca il incarci cu 50 lei, vei primi bonus 65 lei. Se poate achita cu cardul la ambele bancomate si, foarte important, vei primi garantia de 5 lei aferenta cardului in momentul in care vei incarca pe el 150 lei.

Nu iti face griji in privinta pierderii cardului. Iti recomandam sa ii faci o poza cand il achizitionezi, pentru a se vedea clar seria. Astfel, daca il vei pierde, iti vom inlocui cardul si iti vom transfera soldul pe un card nou, anulandu-l pe cel vechi.

Asadar, daca iti doresti o masina perfect spalata, dupa cerintele tale si daca locuiesti in Cluj-Napoca, in imprejurimi sau chiar daca ai drum prin Cluj-Napoca, vino la Tip TOP Wash, spalatoria self-service ce va ajunge rapid si preferata ta.