Preturi și Orar

Autoturism
EXTERIOR -INTERIOR 36 lei
EXTERIOR 20 lei
INTERIOR 21 lei
JET 9 lei
Dubă Mică – Transport Marfa
EXTERIOR – INTERIOR (față+spate) 37 lei
EXTERIOR 23 lei
INTERIOR față 10 lei
INTERIOR spate 17 lei
JET 11 lei
Dubă Mică – Transport Persoane
EXTERIOR – INTERIOR (față+spate)
42 lei
EXTERIOR
24 lei
INTERIOR
24 lei
GEAMURI (interior)
8 lei
JET
12 lei
Jeep
EXTERIOR – INTERIOR 43 lei
EXTERIOR 23 lei
INTERIOR 25 lei
JET 11 lei
Dubă Mare – Transport Marfa
EXTERIOR – INTERIOR (față+spate) 42 lei
EXTERIOR 27 lei
INTERIOR față 10 lei
INTERIOR spate 20 lei
JET 13 lei
Dubă Mare – Transport Persoane
EXTERIOR – INTERIOR (față+spate) 52 lei
EXTERIOR 27 lei
INTERIOR 30 lei
GEAMURI (interior) 16 lei
JET 13 lei

Telefon:

(+4)0749 381559

Cosmetica auto
TAPIȚERIE AUTOTURISM 230lei
TAPIȚERIE JEEP 280 lei
TAPIȚERIE SCAUN 32 lei
TAPIȚERIE BANCHETĂ 60 lei
TAPIȚERIE PODEA 35 lei
TAPIȚERIE PANOU UȘĂ 15 lei
TAPIȚERIE PLAFON 45 lei
TAPIȚERIE PORTBAGAJ 28 lei
Motocicletă / ATV
10 lei
Bicicletă/ ATV
6 lei
Spălat motor mașină* 18 lei
Geamuri interior 4 lei
Servicii Extra
Valet Parking si custodie
6 lei
Taxa Programare
5 lei
Servicii exterior: Spumă activă, Curățat preșuri, Curățat jante, Tratament ceară. Servicii interior: Aspirat, Șters praful, Silicon/soluție bord, Odorizant, Portbagaj. * Compania Tip Top nu își asumă răspunderea pentru eventualele defecțiuni apărute la motor.

Servicii Tip Top

Spălare exterior – spumă activă, curățat preșuri, jante, ceară, luciu cauciucuri Procesul de spălare exterior presupune mai multe operațiuni. Autoturismul este spălat cu spumă activă și cu jet de apă de înaltă presiune de ultimă generație, preșurile se aspiră și se periază sau după caz se spală cu jetul, jantele se curață cu o soluție puternică ce îndepărtează depunerile de praf negru de la frânare. Cauciucurile sunt lustruite si sunteți gata de plimbare! Lăsați-vă mașina pe mâna profesioniștilor noștri! Durata operațiunii: doar 15 minute!
Spălare interior complet – aspirat, șters praf, silicon/soluție bord, odorizant, portbagaj Procesul de spălare interior constă în aspiratul scaunelor, portbagajului și a mochetelor cu aspiratoare performante și stergerea prafului din interiorul autoturismului. Curațarea plasticurilor (bord, panouri, praguri) se realizează cu o soluție specială de curățat bordul, apoi opțional cu silicon (mat, lucios). La finalul operațiunilor, este folosit un odorizant pentru împrospătarea mirosului. Durata operațiunii: doar 20 minute!

Știm că timpul este cea mai prețioasă resursă și de aceea depunem eforturi în permanență pentru a găsi soluții noi de reducere a timpului de spălare.

Țelul noastru îndrăzneț este de 20 de minute pentru un spălat exterior și interior !

Spălare motor. Spălarea motorului presupune următorii pași: se aplică soluția de motor, se lasă să acționeze timp de 10-15 minute, după care se clătește. Cel de-al doilea pas este aplicarea spumei active, care este lăsată să acționeze timp de 3-5 minute, după care se limpezește cu jetul de apă. La final, se suflă cu aer comprimat.
Spălare tapițerie. Spălarea pavilionului se umezește cu o soluție specială pentru tapițerii, apoi se spală cu o cârpă curată. Spălarea scaunelor și a mochetelor se realizează cu soluția specială pentru tapițerii, urmată de extracția apei cu un aspirator de tip injecție/extracție.

Pentru Clienții Tip Top

Clientii Tip Top beneficiaza de Wi-Fi gratuit cu internet de mare viteza prin fibra optica. Deasemnea am pus la dispozitia clientilor incarcatoare pentru toate tipurile de telefoane, astfel pe timpul spalarii clientii nostrii isi pot incarca bateria telefonului. La receptie avem un aparat de cafea Lavazza, ce ofera garantia unei cafele de o calitate deosebita. Clientii pot deasemenea sa lase masina cu toata increderea personalului nostru de la receptie si pe timpul spalarii pot opta sa-si faca cumparaturile fie la magazinul Lidl aflat peste drum, fie isi pot cumpara produse proaspete din Piata Marasti aflata in imediata apropriere, folosind astfel in mod practic timpul necesar spalarii.
Plata serviciilor se poate face cash, prin banca cu ordin de plata sau cu cardul la POS ul din dotare. Suntem singura spalatorie auto din Cluj unde puteti primi puncte de loialitate Star la plata cu cardul, in programul de loializare al Bancii Transilvania. Pentru sumele mai mari (cele pt cosmetizarea auto) se poate opta pentru plata in ratelor prin programul Star al Bancii Transilvania.