Preturi și Orar

Autoturism / Auto – Utilitară EXTERIOR -INTERIOR 38 lei EXTERIOR 17 lei INTERIOR 23 lei JET 9 lei
Jeep EXTERIOR – INTERIOR 42 lei EXTERIOR 22 lei INTERIOR 23 lei JET 11 lei

Orar

Luni – Vineri: 08:00 – 20:00 Sâmbătă: 08:00 – 18:00 Duminică: 10:00 – 18:00

Dubă Mică – Transport Marfa EXTERIOR – INTERIOR (față+spate) 39 lei EXTERIOR 21 lei INTERIOR față 8 lei INTERIOR spate 19 lei
Dubă Mare – Transport Marfa EXTERIOR – INTERIOR (față+spate) 44 lei EXTERIOR 25 lei INTERIOR – Față 12 lei INTERIOR – Spate 18 lei JET 11 lei

Telefoane

(+4)0264 591863 (+4)0749 381559

Dubă Mică – Transport Persoane EXTERIOR – INTERIOR (față+spate) 44 lei EXTERIOR 22 lei INTERIOR 22 lei JET 11 lei
Dubă Mare – Transport Persoane EXTERIOR – INTERIOR (față+spate) 50 EXTERIOR 25 lei INTERIOR – Față 12 lei INTERIOR – Spate 19 lei JET 11 lei
Cosmetica auto TAPIȚERIE AUTOTURISM 230 lei TAPIȚERIE JEEP 280 lei TAPIȚERIE SCAUN 32 lei TAPIȚERIE BANCHETĂ 60lei TAPIȚERIE PODEA 35 lei TAPIȚERIE PANOU UȘĂ 15 lei TAPIȚERIE PLAFON 45 lei TAPIȚERIE PORTBAGAJ 28 lei CEARĂ POLISH 99 lei
Motocicletă / ATV 10 lei Bicicletă/ ATV 6 lei
Spălat motor mașină* 16 lei Tratament Ceara 2 lei Geamuri interior 4 lei

Servicii exterior: Spumă activă, Curățat preșuri, Curățat jante. Servicii interior: Aspirat, Șters praful, Silicon/soluție bord, Odorizant, Portbagaj, sters geamuri interior. * Compania Tip Top nu își asumă răspunderea pentru eventualele defecțiuni apărute la motor.

Carduri de reducere pentru clienții Tip Top

  • Cardul de fidelitate: Spală-ți mașina de 5 ori la spălătoria noastră și noi o mai spălăm a 6-a oară, pe gratis!
  • Cardul preplătit Tip Top: Profită acum de oferta noastră!

Pentru Autorisme

Plătești doar 120 de lei și beneficiezi de 5 spălări exterioare și interioare!

Pentru Jeep/autoutilitara

Plătești doar 135 de lei și beneficiezi de 5 spălări exterioare și interioare!

Servicii Tip Top

Spălare exterior – spumă activă, curățat preșuri, jante, ceară, luciu cauciucuri Procesul de spălare exterior presupune mai multe operațiuni. Autoturismul este spălat cu spumă activă și cu jet de apă de înaltă presiune de ultimă generație, preșurile se aspiră și se periază sau după caz se spală cu jetul, jantele se curață cu o soluție puternică ce îndepărtează depunerile de praf negru de la frânare. Cauciucurile sunt lustruite si sunteți gata de plimbare! Lăsați-vă mașina pe mâna profesioniștilor noștri! Durata operațiunii: doar 15 minute!

Spălare interior complet – aspirat, șters praf, silicon/soluție bord, odorizant, portbagaj Procesul de spălare interior constă în aspiratul scaunelor, portbagajului și a mochetelor cu aspiratoare performante și stergerea prafului din interiorul autoturismului. Curațarea plasticurilor (bord, panouri, praguri) se realizează cu o soluție specială de curățat bordul, apoi opțional cu silicon (mat, lucios). La finalul operațiunilor, este folosit un odorizant pentru împrospătarea mirosului. Durata operațiunii: doar 20 minute!

Știm că timpul este cea mai prețioasă resursă și de aceea depunem eforturi în permanență pentru a găsi soluții noi de reducere a timpului de spălare. Țelul noastru îndrăzneț este de 20 de minute pentru un spălat exterior și interior !

Spălare motor. Spălarea motorului presupune următorii pași: se aplică soluția de motor, se lasă să acționeze timp de 10-15 minute, după care se clătește. Cel de-al doilea pas este aplicarea spumei active, care este lăsată să acționeze timp de 3-5 minute, după care se limpezește cu jetul de apă. La final, se suflă cu aer comprimat.

Spălare tapițerie. Spălarea pavilionului se umezește cu o soluție specială pentru tapițerii, apoi se spală cu o cârpă curată. Spălarea scaunelor și a mochetelor se realizează cu soluția specială pentru tapițerii, urmată de extracția apei cu un aspirator de tip injecție/extracție.

Polish Auto. Înainte de operațiunea de polish auto, mașina trebuie curățată pe exterior cu spumă activă. După curățare, pe caroseria uscată se aplică pasta pentru polish-ul auto și se lasă să acționeze timp de 1-2 minute. La final, cu ajutorul unei mașini de polish se dă luciul.

Pentru Clienții Tip Top

Clientii Tip Top beneficiaza de Wi-Fi gratuit cu internet de mare viteza prin fibra optica. Deasemnea am pus la dispozitia clientilor incarcatoare pentru toate tipurile de telefoane, astfel pe timpul spalarii clientii nostrii isi pot incarca bateria telefonului. La receptie avem un aparat de cafea Lavazza, ce ofera garantia unei cafele de o calitate deosebita. Clientii pot deasemenea sa lase masina cu toata increderea personalului nostru de la receptie si pe timpul spalarii pot opta sa-si faca cumparaturile fie la magazinul Lidl aflat peste drum, fie isi pot cumpara produse proaspete din Piata Marasti aflata in imediata apropriere, folosind astfel in mod practic timpul necesar spalarii.

Plata serviciilor se poate face cash, prin banca cu ordin de plata sau cu cardul la POS ul din dotare. Suntem singura spalatorie auto din Cluj unde puteti primi puncte de loialitate Star la plata cu cardul, in programul de loializare al Bancii Transilvania. Pentru sumele mai mari (cele pt cosmetizarea auto) se poate opta pentru plata in ratelor prin programul Star al Bancii Transilvania.